Vitorlástúrák Balatonfüredől

vitorlás kölcsönzés, vitorlás bérlés, vitorlás kölcsönző, Füred 1.) Szabad vitorlázás - 3 órányi suhanás:
A kaland csak az Öné!
Naplemente túra, navigációs verseny, vagy csak ismerkedés a vitorlázással? Amire vágyik, megvalósíthatja!

2.) Tihanyi túra - 4 órányi kikapcsolódás:
Vitorlázás, érdekes kikötés, ebéd a hangulatos Tihanyi kikötőben, majd a visszaúton felfrissülés a habokban..

3.) Tihanyi-félsziget kerülő túra - 8 óra a Balaton legszebb részén:
Az Apátság alatt elvitorlázva jutunk a Tihanyi-szorosba, ahol a Balaton legmélyebb pontját találjuk. Továbbhajózunk a Nyugati-medencébe, és a parthoz közel, kabócák énekét hallgatva
a Sajkodi-öbölig vitorlázunk. Ott lehorgonyozzuk hajónkat, majd strandolunk, ebédelünk a büfé hűs teraszán, fagyizunk - és élményekkel telve indulunk vissza Füredre!

4.) Grillparty Földváron - egész napos túra, igazi csemege!
A Tihanyi-szorosból most balra fordulunk, és másfél - két órányi vitorlázás után kötünk ki a hangulatos balatonföldvári kikötő mólóján. Az előkészített alapanyagból a fák árnyékában sütjük meg ebédünket, a parti borozók nedűjével leöblítjük, majd a délutáni napfényben lökjük el ismét a partot. Amikor kedvünk tartja megállunk fürdeni, ugrálni a hajó oldaláról, estefelé érkezünk vissza Balatonfüredre.

5.) Strandolás a Balaton mély vízében - 3 óra a partoktól távol!
Ezt nem szabad elmesélni - élvezni kell!!!

6.) Part menti vitorlázás északias szélben - Addig vitorlázunk az erősen megdőlt hajóval Almádi irányában, amíg jól esik, majd kiköthetünk Csopakon, Alsóörsön vagy Almádiban, de elhajózhatunk a Fűzfői-öbölbe is! Változatos, tagolt partvonal mellett, idilli környezetben koncentrálunk saját magunkra, a hajóra, a táj szépségére - kikötés után a kellemes fáradtság jóleső érzése árad szét testünkben, lelkünkben!

7.) Badacsonyi bortúra - Akár két napos program is lehet!
Cikázunk az északi és a déli part közt, hűvösebb időben kiköthetünk Bogláron is, a szauna melegét élvezve lazítjuk el magunkat. Badacsony híre öregebb, mint a kikötője - a pincék hangulata páratlan, a bort nem csak 'kóstolni' lehet, palackba zárva elvihetjük magunkkal a hegy emlékét!

8.) Szülinapi koccintás a Balatonon! - Akit a tó közepén köszöntenek fel, sosem felejti el!
Hívja meg Kedvesét a romantikus környezetbe! A program időtartamát Ön választja meg, a hangulatos alkonyi fényekben gyöngyöző pezsgővel koccintani örök emlék marad!

9.) Viharvitorlázás - csak a bátraknak!
Hajónkat a Földközi-tengeren tették elősör vízre, oda tervezték: A Balaton hullámai is megdobálják persze, de az igazi Nagy Kaland, ha erős szélben vitorlázunk csökkenett vitorla felülettel, állandó figyelemmel, alkalmazkodva a Természet pillanatnyi állapotához!

10.) Horgászat vitorlás hajóról - A többiektől távol..
Lehorgonyzunk ott, ahol a legnagyobb, legtöbb halat reméljük. Egész éjjel kint maradhatunk, kihasználva az alkonyi és a hajnali kapási időszakot. A horgonyzás helyszínét szabadon választhatjuk meg.

11.) Éjszakai hajózás - A Kedvencem!
Térkép, parti navigációs fények, GPS, tájoló, Telihold, időjárás-változás, láthatatlan szél, egy hosszabb éjszakai túra kulcsszavai


Válasszon a sokféle vitorlástúra ajánlat közül!Ha más ötlete van, beszéljük meg, szívesen alkalmazkodunk - ha lehet - az Ön eképzeléséhez!!

A túrákról készült fényképeket a Hajónaplóban megtekintheti!

Vitorlás túra ajánlataink képekben:

Vitorlásbérlés menete

Sétavitorlázás, vitorlás kölcsönzés, vitorlás bérlés kísérõvel, kapitánnyal is!

"Egyszerûen óriási élmény volt!"
Gõzös Gizi

vitorlás kölcsönzés, vitorlás bérlés, vitorlás kölcsönzõ, vitorlázás kapitánnyal

"Köszönjük a képeket, nagyon jól éreztük magunkat!"
Dóri

"Köszönöm a képeket és az élményt is!
Igazán lélekkényeztetõ délután volt nekem is pedig nem én voltam a szülinapos:)"
Évi

vitorlás kölcsönzés, vitorlás bérlés, vitorlás kölcsönzõ, vitorlázás kapitánnyal "Még egyszer szeretném megköszönni a tegnapi, felejthetetlen vitorlázást! :)
Nagyon jól éreztük magunkat!"
Kinga

Vitorlázás kapitánnyal az Adrián!

vitorlás kölcsönzés, vitorlás bérlés, vitorlás kölcsönzõ, vitorlázás kapitánnyal, Balaton vitorlás kölcsönzés, vitorlás bérlés, vitorlás kölcsönzõ, vitorlázás kapitánnyal, Balaton A vitorláskölcsönzõ vezetõje:
Kötél János - hivatásos kishajóvezető, skipper
Telefon:       |       E-mail: