Sétavitorlázás Balatonszemesen

További fotókhoz katt a képre! >>

Sétavitorlázást szeretnél? Gyere, próbáld ki, csodálatos élmény! - Vitorlás bérlés kapitánnyal! Rékával és Ferivel sétavitorlázásra indultunk Balatonszemesen - meglepődtem az első 10 percben!

A szokásos hajóbiztonsági ismertetés közben (miért kell vigyázni a bum-ra, miért megy előre a vitorláshajó, ha jobbról fúj a szél, stb..) Réka teljes természetességgel hivatkozott a Bernoulli tételre.. na itt leesett az állam :))

Réka most vitorlázott először, de olyan átfogó ismeretekkel rendelkezik, hogy számára evidens az, hogyha egy erősebb széllökés megdönti a vitorláshajót, akkor miért fordul önmagától a biztonságos helyzetbe a hajó, ahelyett, hogy felborulna! Mindketten ügyesen bántak a kormánnyal, úgy hogy közben a vitorlát is kezelték - nem lobogott be, nem dőlt túl, ideális helyzetben hajóztunk!

Ezután persze, hogy Ők kormányozták végig a vitorláshajót, figyelték a tavat borzoló szélfoltokat, ügyesen manővereztek vitorlával a gyenge szellőben, mindhárman nagyon élveztük a sétavitorlázást Balatonszemesen!


Kattints ide, nézd meg a vitorlázás során készült fényképeket!

          

Ha tetszett, üzenjen nekünk!

Legyen kedves beírni
a nevét:


Az email-címét:


Üzenetét:




vitorlás kölcsönzés, vitorlás bérlés, vitorlás kölcsönző, vitorlázás kapitánnyal, Balaton vitorlás kölcsönzés, vitorlás bérlés, vitorlás kölcsönző, vitorlázás kapitánnyal, Balaton A vitorláskölcsönző vezetője:
Kötél János - vitorlás hajó vezető, szkipper
Telefon: +36 / 20/3901-788       |       E-mail: