Vidám születésnap a vitorláshajón, Balatonfüreden

További fotókhoz katt a képre! >>

Régi vágyad vitorlázni? Lepjen meg a családod Téged is! - Vitorlás bérlés kapitánnyal! Zsolt régóta vágyott arra, hogy vitorláshajót kormányozhasson..

Születésnapjára meglepték Őt Szerettei.. Vasvárról utaztak Balatonfüredre, hogy teljesüljön az álom: Vitorláshajóval eltávolodni a parttól, befogni a szelet a vitorlába, csobogva szelni a Balaton víztükrét..!
A túrára végül Tihanyból indultunk, de így még izgalmasabb volt a vitorlázás a Balatonon! Vitorláshajóval megérkezni a balatonfüredi kikötőbe szép és emlékezetes élmény! A sétavitorlázás során nem csak a kapitány kormányzott - Zsolt is megtapasztalhatta, hogy milyen nagyszerú érzés megtalálni és a vitorlákba fogni a szélfoltok fuvallatát.. A Lányok segítettek a vitorlák kezelésében, Lajos pedig őrszemként figyelte a szembe jövő vitorláshajókat - köszönjük az egész Család kedvességét!
Kattints ide, nézd meg a sétavitorlázás során készült fényképeket!

          

Ha tetszett, üzenjen nekünk!

Legyen kedves beírni
a nevét:


Az email-címét:


Üzenetét:




vitorlás kölcsönzés, vitorlás bérlés, vitorlás kölcsönző, vitorlázás kapitánnyal, Balaton vitorlás kölcsönzés, vitorlás bérlés, vitorlás kölcsönző, vitorlázás kapitánnyal, Balaton A vitorláskölcsönző vezetője:
Kötél János - vitorlás hajó vezető, szkipper
Telefon: +36 / 20/3901-788       |       E-mail: