. Eljegyzés sétavitorlázással Leánykérés a vitorláshajó fedélzetén ***** http://www.kotelhajo.hu = www.vitorlaskolcsonzofured.hu
KÖTÉLHAJÓ


Eljegyzés sétavitorlázással
Leánykérés a vitorláshajó fedélzetén

Meglepetés rózsacsokor, a meglepetés vitorlázáson..

A Menyasszony - még lánykorában - úgy tudta, hogy veszélyesebb sportra indulnak, az alsóörsi kikötőnél már kezdte sejteni, hogy békésebb vizekre eveznek.

Szerencséjük volt, mert a gyenge hidegfront pár perce vonult el, így már nem volt szükség a vitorlás-ruházatra!

Miután kifutottunk az alsóörsi vitorláskikötőből sétavitorlásunkkal, kellemesen élveztük a nem túl erős szél által dagasztott vitorlákkal hajtott hajóból az elénk táruló csodálatos panorámát - a Balatoni Riviéra hegyeinek háttere előtt a Balatonalmádi felé nyúló ősnádas tavaszi zöldjét..

Rövid vitorlázás után a kapitány megkérte a fiatalokat, hogy menjenek ki a vitorláshajó orrába - hisz' sétavitorlázásra jöttek! - így lehetősége adódott titokban elővenni a gondosan előre megrendelt, és a vitorláshajó kabinjában elrejtett, gyönyörűen megkötött rózsacsokrot..

A többi már nem a vitorláshajó kapitányán múlott! :)

Nézzétek meg koppintással kinagyítva a képeket! >>


Leánykérés a vitorláshajón - 7 szál rózsával Leánykérés a vitorláshajón - 7 szál rózsával Leánykérés a vitorláshajón - 7 szál rózsával Leánykérés a vitorláshajón - 7 szál rózsával Leánykérés a vitorláshajón - 7 szál rózsával Leánykérés a vitorláshajón - 7 szál rózsával Leánykérés a vitorláshajón - 7 szál rózsával Leánykérés a vitorláshajón - 7 szál rózsával Leánykérés a vitorláshajón - 7 szál rózsával Leánykérés a vitorláshajón - 7 szál rózsával Leánykérés a vitorláshajón - 7 szál rózsával

*****

Ha tetszett a leánykérésről készült képsorozat, utánozd az ifjú Vőlegényt, vagy

Válassz a többi vitorlás programunkból!