Leánykérés a vitorláson

Délelőtt hétágra sütött a Nap, délután zivatar-jégeső--felhőszakadás volt Balatonfüreden, de Peti és Bori meghozták a jó vitorlázó időt!

Elállt az eső, egyenletes 20 km-es ÉK-i szél fújt, siklott a vitorláshajó, kiderült az ég, felragyogott a Nap, és Kenese környékéről egy szivárvány is ránk mosolygott :))

A fiatalok csak mosolyogtak, fényképezkedtek és .. , no lássuk a képeket!

Nagyításhoz katt a képre! >>

>Vitorláshajó bérlés kapitánnyal - Leánykérés a naplemente túrán Balatonfüreden! >Vitorláshajó bérlés kapitánnyal - Leánykérés a naplemente túrán Balatonfüreden! >Vitorláshajó bérlés kapitánnyal - Leánykérés a naplemente túrán Balatonfüreden! >Vitorláshajó bérlés kapitánnyal - Leánykérés a naplemente túrán Balatonfüreden! >Vitorláshajó bérlés kapitánnyal - Leánykérés a naplemente túrán Balatonfüreden! >Vitorláshajó bérlés kapitánnyal - Leánykérés a naplemente túrán Balatonfüreden! >Vitorláshajó bérlés kapitánnyal - Leánykérés a naplemente túrán Balatonfüreden! >Vitorláshajó bérlés kapitánnyal - Leánykérés a naplemente túrán Balatonfüreden! >Vitorláshajó bérlés kapitánnyal - Leánykérés a naplemente túrán Balatonfüreden!

          

Ha tetszett, üzenjen nekünk!

Legyen kedves beírni
a nevét:


Az email-címét:


Üzenetét:
vitorlás kölcsönzés, vitorlás bérlés, vitorlás kölcsönző, vitorlázás kapitánnyal, Balaton vitorlás kölcsönzés, vitorlás bérlés, vitorlás kölcsönző, vitorlázás kapitánnyal, Balaton A vitorláskölcsönző vezetője:
Kötél János - vitorlás hajó vezető, szkipper
Telefon: +36 / 20/3901-788       |       E-mail: